ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Ημερα καυσωνα 3η...

Πολυ ζεστη και η σημερινη ημερα με τις μεγιστες θερμοκρασιες να ανεβαινουν παλι στους 40 βαθμους κελσιου σε μερικες περιοχες της Δυτικης κυριως χωρας. Αναλυτικα οι 8 μεγιστες στην Ελλαδα απο το μεγαλυτερο και ακριβεστερο δικτυο σταθμων στη χωρα ηταν :
meteo.gr


Στην πολη της Αθηνας οι μοναδικες αξιοπιστες μεγαλυτερες θερμοκρασιες σε αυτο το κυμα καυσωνα ηταν ανα ημερα:
10/7  Xαροκοπειο-Καλλιθεα 37,5
11/7  Χαροκοπειο -Καλλιθεα 38,0
12/7  Τατοι 39,4
13/7  Πατησια 39,8



Στη Θεσσαλια σημερα 13/7/2017 σημειωθηκαν οι παρακατω μεγιστες θερμοκρασιες απο μηχανικα αεριζομενους σταθμους 


Σχόλια

  1. Καλησπέρα Βασίλη. Μου έκανε εντύπωση που αναφέρθηκες μόνο σε τρεις σταθμούς για αξιόπιστες μέγιστες. Το υπόλοιπο δίκτυο του ΕΑΑ στην Αττική; Παρεμπιπτόντως, ο σταθμός του Ψυχικού έχει χτυπήσει κάτι φοβερές μέγιστες αυτό το μήνα. Κολλέγιο Αθηνών είναι, να τον έχουν τόσο χάλια τοποθετημένο η κακοσυντηρημένο; Επειδή εκείνες τις μέρες παραπλήσιες τιμές έδιναν και της Αγ.Παρασκευής και του Παπάγου, το απέδιδα σε συγκλίσεις των ρευματογραμμών στις κεντρικές περιοχές του λεκανοπεδίου, με ταυτόχρονη υπερθέρμανσή τους από την αστική θερμονησίδα, κάτι που είναι συνηθισμένο εδώ σ εμάς και ιδιαίτερα έντονο το καλοκαίρι, όταν δεν υπάρχει αξιόλογος συνοπτικός άνεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και το Ψυχικο ειναι σωστο, απλα δεν εφτασε τα νουμερα των παραπανω σταθμων. Ειχε λιγο χαμηλοτερες τιμες. Αναφερομαι σε μοναδικες αξιοπιστες γιατι απο καποια θερμοτρολ αλλα και απο τους επαγγελματιες αναφερονται οι τιμες απο την Φιλαδελφεια , απο το Μαρκοπουλο, απο το Κολυμβητηριο απο το Σχινια που ειναι φυσικα αεριζομενοι της ΕΜΥ και τσιμπανε 1 με 1,5 βαθμο πολλες φορες.
      Για μενα ξεκαθαρα οι σταθμοι του ΕΑΑ ειναι αξιοπιστοι σχεδον ολοι (εκτος βεβαια απο καποιες βλαβες) οπως και οι κλασικοι κλωβοι της ΕΜΥ( Τατοι, Ελληνικο, Ελευσινα και Ελ.Βενιζελος). Ολοι οι αλλοι της ΕΜΥ στο Νομο Αττικης και πολλοι αλλοι στην υπολοιπη χωρα δινουν συστηματικα 1 με 1,5 βαθμο πανω απο τους κοντινους του ΕΑΑ( Φλωρινα, Σερρες, Λεωνιδιο, Αστρος, Αργος), της Λαμιας εδινε 2,5+ και τον εχουν κλεισει τελειως χεχεχεχε.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου