ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Τασή καιρού για τη Μεγ.Βδομάδα!!

Τελευταια νεα για την Μεγαλη Εβδομαδα...Με κανονικες θερμοκρασιες για την εποχη θα κυλήσει ο καιρός εως και το Πασχα.
** 
Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ: Kαλος καιρος με λιγες νεφωσεις στα νοτια. Θερμοκρασια εως 22-23οC κυριως στα Δυτικα.
Μ.ΤΡΙΤΗ: Kαλος καιρος με τοπικες νεφωσεις κατα περιοδους στα νοτια και ισως λιγες μπορες στα Βορεια ορεινα. Θερμοκρασια εως 23οC κυριως στα Δυτικα.
Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ: Αρχικα καλος καιρος με νεφωσεις σε Κυκλαδες Κρητη Δωδεκανησα οπου θα βρεχει κατα περιοδους. Μπορες το μεσημερι και το απογευμα απο το υψος της Θεσσαλιας και Βορειοτερα. Θερμοκρασια εως 24-25οC στα Δυτικα κυριως.
Μ.ΠΕΜΠΤΗ: Καλος καιρος σε ολη σχεδον την χωρα με αραιες νεφωσεις στα Νοτια οπου δεν αποκλειεται να βρεξει τοπικα κυριως το πρωι. Θερμοκρασια εως 23-24οC στα Δυτικα κυριως.
Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Kαλος καιρος με τοπικες συννεφιες στα Ηπειρωτικα και λιγες μπορες στα ορεινα. Θερμοκρασια εως 24-25οC στα Ανατολικα Ηπειρωτικα.
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ : Kαλος καιρος με τοπικες συννεφιες στα Ηπειρωτικα και λιγες μπορες κυριως στα ορεινα. Θερμοκρασιας εως 25οC στα Ανατολικα Ηπειρωτικα.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Καλος καιρος με τοπικες νεφωσεις το μεσημερι και απογευμα στα Ηπειρωτικα και θα σημειωθουν πολυ λιγες μπορες στα ορεινα της Κεντρικης και Βορειας χωρας. Θερμοκρασια εως 25-26οC στα Ηπειρωτικα.
**
Η προγνωσιμοτητα δειχνει καλη και αυτος ειναι ο λογος που δινω την ταση του καιρου εως και το Πασχα. Τις επομενες ημερες θα δουμε ακριβως που θα κατσει η κατασταση. Απο την Μ. Παρασκευη και μετα κρατηστε ακομα καποιες αμφιβολιες μιας και υπαρχει η πιθανοτητα τα λιγα φαινομενα να ειναι τελικα περισσοτερα ή να εξαφανιστουν τελειως. Τετοιες λεπτομερειες σε ασθενεις διαταραχες δεν μπορουν να φανουν απο τωρα.
**
Καλο Μεσημερι σε ολους και Καλο Σαβ/κο!!!

Σχόλια