ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Νεότερα για το κύμα ψύχους 6-9/1/2017.

Aναλυτικη εκτιμηση οταν ερθει η ωρα της. Με λιγα λογια τα κυριοτερα στοιχεια.
1) Νομιζω οτι αυτο ειναι το βασικο θεμα της ψυχρης εισβολης, το ΨΥΧΟΣ. Με το που ξαστεριασει απο το βραδυ της Παρασκευης σε μεγαλος μερος της Ηπειρου και της Μακεδονιας και λιγοτερο της Θρακης και της Θεσσαλιας οι θερμοκρασιες θα πεσουν ανετα κατω απο -10 βαθμους κελσιου ενω και -15 με -20οC δεν αποκλειονται σε ευπαθεις στην παγωνια περιοχες. Το Σαββατο και την Κυριακη οι ελαχιστες κατω απο -10 θα ειναι πολλες αλλα θα υπαρξουν και -15 και -20 σε καποιες ευπαθεις στην παγωνια περιοχες.
2) Οι μεγιστες θερμοκρασιες την Παρασκευη το Σαββατο και την Κυριακη δεν θα ξεπερασουν το μηδεν(ολικος παγετος) σε μεγαλο μερος της Θεσσαλιας, της Ηπειρου, της Μακεδονιας και της Θρακης και πιθανον και της Στερεας.
3) Τα χιονια θα ειναι συντομα και εντονα μονο σε τμηματα της Ανατολικης Μακεδονιας και Θρακης ενω σε Ηπειρο, υπολοιπη Μακεδονια , Θεσσαλια και Στερεα λιγα εως μετρια. Το Σαββατο υπαρχει περιπτωση μικρης υποτροπης του καιρου απο το υψος του Βολου και νοτιοτερα(Ανατολικα προσηνεμα) με χιονια ακομα και σε ημιπεδινες περιοχες της Κρητης.
Για οτι νεοτερο εδω....Καλο απογευμα...

Σχόλια