ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

4η εκτιμηση για 28-30/11/2016

Οι 3 και ο κουκος θα μπορουσε να χαρακτηριστει η σημερινη ημερα. Τα 3 καλυτερα μοντελα βελτιωσαν οπως ειχα εκτιμησει σε συντομο μυνημα μου(25/11 το μεσημερι) την κατασταση και την εφεραν καπου στη μεση της ανυπαρξίας του 00ζ 25/11 και του υπερχιονια του 12ζ 24/11. Το αμερικανικο μοντελο σαν κουκος ακολουθησε μοναχικο δρομο διαλυοντας ουσιαστικα την κακοκαιρια της Τριτης. 
Η γενικη εικονα δεν εχει αλλαξει. Συντομες χιονοπτωσεις σε Μακεδονια και Θρακη ξημερωματα Τριτης με εμφαση στη Χαλκιδικη που μπορει να κανει κατι παραπανω. Συντομες χιονοπτωσεις και στη Θεσσαλια και κυριως σε Τρικαλα Καρδιτσα και Βολο(σχεδον στα πεδινα) ενω αργοτερα καποια φαινομενα θα σημειωθουν και στην Βορεια Στερεα και Ευβοια > 200μ κατα μεσο ορο.
**Προσωπικη γνωμη ειναι οτι εχουμε περιθωρια για ακομα λιγο δυτικη πορεια του αυλωνα μιας και αυτο δειχνουν τα ενσ του ευρωπαικου μοντελου , που σαν καλυτερο μοντελο δινουμε λιγο περισσοτερη σημασια.
Στην Θεσσαλονικη ασθενεις χιονοπτωσεις ξημερωματα Τριτης , περισσοτερες προς Χαλκιδικη.
Στην Αθηνα δεν εχει αλλαξει κατι επισης με ασθενεις χιονοπτωσεις σε υψομετρα ανω των 300-400μ περισσοτερες στα Βορεια του Νομου.
Στη Θεσσαλια ασθενεις χιονοπτωσεις ξημερωματα Τριτης ιδιαιτερα σε Τρικαλα Καρδιτσα και Βολο.
Αυριο ειναι κρισιμη ημερα μιας και μπαινουμε στο 3ημερο προγνωσης.
Η γενικη εικονα παντως σχεδον παραμενει η ιδια τις τελευταιες 3 ημερες που κανω επισκοπηση. Προσηνεμες στον ΒΑ ανεμο περιοχες και κοντα στη θαλασσα θα εχουν τα πιο αξιολογα φαινομενα.
Καλο βραδυ σε ολους!! Αυριο και παλι εδω για νεοτερα.

Σχόλια