ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Λίγα λόγια για τους ''θερμους'' 'Ελληνες!!!

Καλημερουδια σε ολους. Επειδη βλεπω οτι ζοριζεστε αρκετα μερικοι πιτσιρικαδες και μερικες ''θερμες'' γυναικες για τον δροσερο καιρο του Μαιου ας βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους. 
Το ετος μεχρι στιγμης παει βολιδατο για το πιο θερμο των τελευταιων 100χρονων. Παμε στον Φλεβαρη και τον Απριλη που ηταν οι πιο θερμοι μηνες ολων των Φλεβαρηδων και Απριληδων απο το 1900 και μετα!!! Μετα απο τετοια καρα ανωμαλια λογικο ηταν να προσπαθησει να κανει και εναν σχετικα δροσερο μηνα. Ο Μαιος μεχρι σημερα βρισκεται 1,5 βαθμο κελσιου κατω απο τα κανονικα του δεδομενα. Αν σκεφτειτε οτι Φλεβαρης και Απριλης ηταν 4,5 και 3,5 βαθμους πιο θερμοι απο τις αντιστοιχες δικες τους κανονικες τιμες τοτε μιλαμε για απλα εναν δροσερο μηνα και οχι κατι ιδιαιτερο. Επισης να πουμε οτι ο Μαιος ειναι ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ μηνας και οχι καλοκαιρινος. Κανει συνηθως 1-3 ημερες με πανω απο 30 βαθμους αλλα αυτο δεν γινεται συχνα και σαφως δεν μιλαμε για μπανια στη θαλασσα αλλα και για ζεστες αυτο το μηνα. Μια επισκεψη στον ψυχιατρο θα σας λυσει το προβλημα αν δεν συμφωνειτε με το παραπανω. Επισης για καθε ισορροπημενο ανθρωπο κανενα θερμο-ψυχρο ρεκορ δεν ειναι ευχαριστο γεγονος μιας και πολλοι αλλοι ανθρωποι υποφερουν απο αυτες τις σημαντικες αποκλισεις.
Τελος επειδη εχω καποιες γνωσεις ψυχολογιας θα σας δωσω και ενα αλλοθι ετσι για να μην με πειτε κακο. Στους τελευταιους 20 Μαηες(1996-2015) υπηρξαν 17 Μαηδες πανω απο τα κλιματικα και μολις 3 κατω απο τα κλιματικα δεδομενα. Ετσι λογικο ειναι οι νεοελληνες απαιδευτοι οπως ειναι να συνήθισαν το νεο πιο θερμο μοτιβο και μαλιστα ως οχαδερφιστες να τους αρεσε κιολας.

Σχόλια