ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Υψος Υετου Τεταρτη και Πεμπτη (εως 16:00).

Τα μεχρι στιγμης στοιχεια απο τους μετεωρολογικους σταθμους της Θεσσαλιας δειχνουν απολυτη επιτυχια και στη χωρικη αλλα και τη χρονικη κατανομη των φαινομενων στο διαμερισμα μας. Περιμενουμε και τις αυριανες βροχες και το ποσο και αυτες θα ειναι κοντα στα χιλιοστα που δωσαμε την Τεταρτη στην 3ημερη προγνωση!! Η προγνωση για μας ειναι γνωση και εμπειρια!!



Τεταρτη και Πεμπτη μεχρι 16:00 εχουμε στη Θεσσαλια

Καλαμπακα 55μμ
Περτουλι 49+(βρεχει ακομα)
Ζαγορα 49+(βρεχει ακομα)
Αγια 47μμ
Τρικαλα 39μμ
Συκουριο 35μμ
Λαρισα ΕΜΥ 35μμ
Βελικα 35μμ
Λαρισα 6Δρομοι 34μμ
Σκοπελος 34μμ
Βολος 34μμ
Καρδτσα 24μμ
Βολος-Παραλια 20μμ
Σκιαθος 13μμ


Σημερα οι βροχες θα εξεσθενησουν σημαντικα στο μεγαλυτερο μερος της Θεσσαλιας εκτος ορεινων περιοχων που θα συνεχισουν με μικρη ενταση. Νεες βροχες που θα ειναι αξιολογοτερες στα Ανατολικα και Νοτια του διαμερισματος θα εχουμε αυριο πριν το μεσημερι και για ενα 24ωρο περιπου.
Στη Λαρισα αναμενεται και παλι βροχη(5-10χιλιοστα) αυριο πριν το μεσημερι και για ενα 24ωρο μικρης εως μετριας εντασης. Θερμοκρασια οχι πανω απο 17βαθμους μεγιστη. Καλυτερος ο καιρος σταδιακα την Κυριακη και τις πρωτες ημερες της επομενες εβδομαδας με τις ελαχιστες να πεφτουν και κατω απο 10βαθμους στο εσωτερικο της πεδιαδας τα βραδια και τα πρωινα ενω οι μεγιστες θα ειναι κατω απο 20 βαθμους κελσιου.

Σχόλια