ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Xάρτης χιονοπτώσεων- Εκτίμηση 3ημέρου

Η τελικη εκτιμηση των υψομετρων χιονοπτωσεων στη Θεσσαλια για αυριο και μεθαυριο φαινονται στον παρακατω χαρτη. Οι χιονοστρωσεις ομως θα ξεκινανε 200-300 μετρα πιο ψηλα απο τα υψομετρα που αναφερονται στο χαρτη. Η αλλαγη θα ξεκινησει τα ξημερωματα της Πεμπτης και ο καιρος θα βελτιωθει την Παρασκευη το μεσημερι απο τα βορεια προς τα νοτια. Τα λιγοτερα φαινομενα θα σημειωθουν στην περιοχη Λαρισας, Τυρναβου και Ελασσονας αλλα και παλι θα ειναι αξιολογα τα φαινομενα. Αντιθετα οι περιοχες Σποραδων, Καρδιτσας,Τρικαλων, Φαρσαλων , Δομοκου και η Μαγνησια και τα παραλια του νομου Λαρισας τα φαινομενα θα ειναι εντονα κατα περιοδους.




ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 3ημερο της αποκριας.

Ο καιρος θα βελτιωθει σημαντικα απο την Παρασκευη το απογευμα και θα παραμεινει καλος εως και το βραδυ του Σαββατου. Οι ελαχιστες θερμοκρασιες θα πλησιασουν το μηδεν το πρωι αλλα οι μεγιστες το μεσημερι θα ανεβουν στους 12-14οC.

Την Κυριακη δεν αναμενονται βροχες αλλα θα υπαρχει συννεφια κατα περιοδους πιο πυκνη. Οι θερμοκρασιες στα ιδια περιπου επιπεδα με το πρωινο να ειναι πιο ηπιο λογω συννεφιας.

Την Δευτερα θα βρεχει κατα διαστηματα στο διαμερισμα απο το πρωι εως και το βραδυ. Η θερμοκρασια θα πεσει λιγο και δεν θα ξεπερασει τους 10-11οC.

Παρακολουθηστε τα τακτικα δελτια για να εχετε την πιο εγκυρη προβλεψη Θεσσαλιας.


Σχόλια

  1. Ρισκάρεις με τα υψόμετρα Βασίλη και μπράβο για την τόλμη σου, που εύχομαι να σε δικαιώσει.
    Εγώ πάντως, θα σ' ενημερώσω για το τι θα κάνει στην περιοχή μου!
    Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου