ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Ο χειμώνας δεν έχει ακόμα τελειώσει...

Τελευταια νεα...
1) Για την Πεμπτη και την Παρασκευη συνεχιζουν να υπαρχουν αξιολογες πιθανοτητες να δουν χιονοπτωσεις περιοχες σε πολυ χαμηλα υψομετρα σε Τρικαλα, Καρδιτσα και Φθιωτιδα και 2οντος σε Λαρισα. Χιονοστρωσεις σε πιο ψηλα υψομετρα για να μην παρεξηγηθουμε κιολας.

2) Η γενικοτερη ταση για χιονοπτωσεις (απο 20-21 του μηνα και μετα) σε χαμηλα υψομετρα της χωρας συνεχιζεται και στα σημερινα στοιχεια. Πιο πιθανες αυτη τη στιγμη ειναι περιοχες απο τη Θεσσαλια και βορειοτερα αλλα και τα ανατολικα προσηνεμα συγκεντρωνουν καμποσες πιθανοτητες.
3) Για ευλογο χρονικο διαστηματα (ισως και πανω απο 20ημερες) θα υπαρχουν ευνοικες συνθηκες για καταβασεις ψυχους στα Βαλκανια και στην Μεσογειο γενικοτερα. Ειναι θεμα τυχης λοιπον για το αν επηρεαστει η χωρας μας. Τα χαμηλα του ατλαντικου αποτελουν παρελθον για πολλες ημερες οποτε η ''καταρα΄΄ του φετινου χειμωνα εξαφανιζεται.
4) Ο χειμωνας μεχρι στιγμης συγκαταλεγεται στους θερμους χωρις βεβαια ακομα να απειλειται καποιο θερμο ρεκορ. Επισης σε καποιες περιοχες της χωρας ειναι και πολυ βροχερος ενω αντιθετα σε καποιες αλλες πολυ ξηρος. Καποια ορεινα τελος δεχθηκαν ικανοποιητικες χιονοπτωσεις ενω καποιες αλλες ''κλασικες'' περιοχες με χιονια εχουν μεινει τελειως αχιονιες. Ειναι δηλαδη ενας ενδιαφερον αλλα απο την αλλη και αλλοπροσαλλος χειμωνας. Τι εχει ακομα να δωσει θα φανει τις επομενες 15-20 ημερες εως το περας αυτου.
Καλο βραδυ σε ολους!!

Σχόλια