ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Χιονια στα Ανατολικα και σημαντικη βελτιωση 22/12/2017

Τελευταια νεα...
Ολα τα στοιχεια δειχνουν οτι μεταξυ 10:00 και 20:00 αυριο η Θεσσαλια θα δεχθει εκ νεου ασθενεις χιονοπτωσεις που σε περιοχες της Καρδιτσας, των Φαρσαλων, της Οθρυς, της Μαγνησιας θα ειναι κατα τοπους εντονες και θα δωσουν μικρο υψος στρωσης. Ενδεικτικο υψομετρο 50-100m για περιοχες μακρια απο την θαλασσα και 150-200m για περιοχες κοντα στη θαλασσα. Απο τις βραδυνες ωρες ο καιρος θα βελτιωθει ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ απο τα βορεια προς τα νοτια του διαμερισματος. 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Εντονες θα ειναι οι χιονοπτωσεις σε Φθιωτιδα, Βοιωτια σχεδον σε ημιπεδινες περιοχες (200-300m) και ημιορεινα Ευβοιας.
YΓ: Οταν το χαμηλο βρισκεται στις ακτες τις Αφρικης (Συρτη κτλ) η πορεια του ειναι απροσδιοριστη και ετσι η προγνωστικη ικανοτητα των μοντελων θολη. Τα λεω ολα αυτα γιατι μη γνωριζοντες απο προγνωση μιλησαν απαξιωτικα για το συνολο οσων δεν προβλεψαν τα πολυ χαμηλα υψομετρα χιονοπτωσης στη Θεσσαλια και Βορεια Στερεα χθες 21/12. Ασχοληθείτε με το αντικειμενο εστω και σαν χομπι 8-10 ωρες την ημερα σε τετοιες οριακες καταστασεις και μετα αρθρώστε λογο.
Καληνυχτα σε ολους!!

Σχόλια