ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Έντονα τα φαινομενα απο την Τρ'ιτη 7/3.

Tελευταια νεα...Πολυ νερο φαινεται να πεφτει στην Ηπειρωτικη χωρα επι 4ημερου (Τριτη εως Παρασκευη) με μεγαλη πιθανοτητα τοπικων πλημμυρων. 
++Το ΝΔ ρευμα στην αρχη(Τριτη πρωι) θα φορτωσει την Δυτικη χωρα εντονα φαινομενα ενω σταδιακα αυτα θα μετακινηθουν σε ολη την Ηπειρωτικη χωρα με εμφαση σε Θεσσαλια Μακεδονια.

++Την Τεταρτη πρωι τα περισσοτερα φαινομενα θα σημειωθουν σε Μακεδονια ,Αιγαιο και Κρητη ενω στην υπολοιπη χωρα θα υπαρξει υφεση μεχρι το μεσημερι. Μετα το μεσημερι το ΝΔ ρευμα σταδιακα θα ξεκινησει να γινεται Νοτιοανατολικο(ΝΑ) με αποτελεσμα η μετρια ασταθεια στο Αιγαιο να μεταφερει τις καταιγιδες σε Θεσσαλια , Στερεα Ελλαδα και Μακεδονια , Πελοπ/σο και Δυτικη Θρακη. Τα φαινομενα στις παραπανω περιοχες θα ειναι εντονα και με μεγαλη διαρκεια.
++Την Πεμπτη ο καιρος σε Θεσσαλια Κεντρικη Μακεδονια και στο Αιγαιο βαρυς με πολλες βροχες και καταιγιδες , λιγοτερα τα φαινομενα στην υπολοιπη χωρα.
++Την Παρασκευη ημερα βελτιωσης στα Δυτικα και υφεση στα Ανατολικα ενω μετα το μεσημερι βελτιωση του καιρου σε ολη την χωρα.
++Πολλα χιονια στα ορεινα πανω απο τα 1200-1400m υψομετρο , τα χιονοδρομικα της Ηπειρωτικης χωρας θα βαλουν και πανω απο 1m φρεσκου χιονιου.
++ Οι θερμοκρασιες θα πεσουν αλλα οχι σε χαμηλα επιπεδα μιας και οι νοτιαδες δεν θα την αφησουν.
++Η Θεσσαλια δειχνει να δεχεται πολλα εως παρα πολλα χιλιοστα υετου και τα πλημμυρικα φαινομενα ειναι πιθανα αυτη τη στιγμη. Το Ανατολικο και Νοτιοανατολικο ρευμα επι 2,5 ημερες ''φοβαμαι'' οτι θα ποτισει και στη συνεχεια θα πλημμυρισει αρκετες περιοχες.
++Λεπτομερειες και ξεκαθαρισμα του θεματος θα εχουμε αυριο τετοια ωρα ωστε να μιλησουμε και με μεγαλυτερη σιγουρια
++Το συστημα αυτο ειναι ενα ομορφο Νοεμβριατικο χαμηλο με τα πολλα φθινοπωρινα του νερα και ειναι πραγματικα σπανιο να συμβει τετοια εποχη!!
Καλο βραδυ και ειμαστε εδω με τα νεοτερα...
e-meteolarissa.blogspot

Σχόλια