ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Αναλυτικη εκτιμηση 3ημερου 25-27/2/2017

Παμε σιγα σιγα σε αναλυτικες εκτιμησεις για το Σαβ/κο στη Θεσσαλια. Μπορες σποραδικες εδω και εκει
αυριο μετα τις 14¨00 με 15¨00 και σε πεδινα και ορεινα τμηματα. Θα εχει προλαβει βεβαια να φτασει και παλι ψηλα η θερμοκρασια (18-20οC). Ετσι θα παει η κατασταση εως και το βραδυ οποτε αναμενεται πιο συμπαγη νεφωση και βροχες πιο σταθερες και με διαρκεια εως και το μεσημερι της Κυριακης. Θα υπαρξει σχετικη βελτιωση τις μεσημεριανες ωρες αλλα και παλι απο το απογευμα η νεφωση θα ειναι συμπαγης και μαλιστα το ρευμα θα γινει Νοτιοανατολικο που συνηθως δινει πιο αξιολογες βροχες στη πεδινη Θεσσαλια. Εκτιμω οτι το απογευμα και το βραδυ της Κυριακης θα εχουμε σταθερες βροχες ασθενους εως μετριας εντασης σε ολους τους Νομους της Θεσσαλιας. Εκτιμωμενο υψος υετου 3 με 7 χιλιοστα συνολικα για τις πρωτευουσες των νομων.
Ο καιρος της Δευτερας το πιο πιθανον ειναι να ειναι νεφωλωδης με μικρα διαστηματα ηλιοφανειας. Υπαρχει βεβαια και παλι η πιθανοτητα ασθενων βροχων ή ψιχαλες κυριως στα ορεινα εως και το μεσημερι. Στη συνεχεια σιγα σιγα ο καιρος θα ανοιξει και απο την Τριτη θα εχουμε ηλιοφανεια και ανοδο της θερμοκρασιας.
Εκτιμωμενες θερμοκρασιες στα πεδινα το Σαββατο 7-19 βαθμους , την Κυριακη 7-14 βαθμους και την Δευτερα 7-15 βαθμους κελσιου.
Καλο βραδυ σε ολους!!

Σχόλια