ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Εκτίμηση καιρου για 26/12/2015-3/1/2016

Καιρικα νεα...
-
1) Οι ημερες των Χριστουγεννων 24-25-26/12 θα περασουν με ηλιοφανεια σε ολη τη χωρα και βορειους ανεμους ΜΟΝΟ στα πελαγη στα 4-6μποφορ. Η υγρασια θα ειναι αυξημενη και ενω ημιορεινες και ορεινες περιοχες θα φλερταρουν με τους 15βαθμους κελσιου οι πεδινες εσωκλειστες περιοχες θα εχουν ομιχλες που θα διατηρουν το κρυο για πολλες ωρες της ημερας. Δειχνει βεβαια αυτες να μπορουν να διαλυονται απο το μεσημερι και μετα και η θερμοκρασια να ανεβαινει αλλα οχι στα επιπεδα αλλων περιοχων που δεν τις επηρεαζουν οι ομιχλες. Η Λαρισα πιθανον να ειναι μια απο αυτες τις περιοχες και ετσι η θερμοκρασια τα πρωινα θα φλερταρει με το μηδεν ακομα και μεσα στην πολη και τα μεσημερια δεν θα ξεπερνα τους 13-14 βαθμους την ιδια ωρα που Τρικαλα Καλαμπακα Καρδιτσα , Ζαγορα, Βολος, Περτουλι θα φλερταρουν με 16-18 βαθμους κελσιου. Τελος να πω οτι περιοχες τις Δυτικης και Νοτιας χωρας δεν αποκλειεται να δουν και 20βαθμους κελσιου.
-
2) Διαφαινεται κατα μεγαλο ποσοστο(80%) πτωση της θερμοκρασιας απο τις 28 του μηνα και μετα αλλα αυτη τη στιγμη δεν διαφαινονται αξιολογα φαινομενα στη χωρα. Απο σημερα τα προγνωστικα στοιχεια εχουν γινει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΡΕΥΣΤΑ με αποτελεσμα να μην μπορει να δωθει καποιο σεναριο σαν πιο πιθανο. Αυτο φαινεται ακομα περισσοτερο απο τα τελειως διαφορετικα στοιχεια που εδωσαν ολα τα μεγαλα μοντελα στα δυο βασικα τους τρεξιματα 00ζ και 12ζ. Υπομονη λοιπον μιας και ανοιξε πολυ η τραπουλα των σεναριων. Παραμενω αισιοδοξος για κατι στη χωρα μας μιας και δεν ειμαστε σε ασχημο δρομο. Σε μπερδεμενο θα ελεγα οτι ειμαστε.
-
3) Για οτι νεοτερο θα ενημερωθειτε και αυριο το βραδακι(Δευτερα) στις 18:05 στον Ok radio 104.8 ζωντανα απο το στουντιο!!

Σχόλια