ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Είσοδο φθινοπώρου στην ώρα του...

Aλλαζει σταδιακα ο καιρος στη χωρα... Αρχικα με βορειοανατολικους ανεμους και μπορες-βροχες επιλεκτικες και στη συνεχεια με βαρυ φθινοπωρινο καιρο και εντονα φαινομενα στα Δυτικα Κεντρικα και Βορεια.

Αρχης γενομενης απο σημερα καποιες σποραδικες βροχες και ισως λιγες καταιγιδες θα σημειωθουν το απογευμα και το βραδυ σε ορεινες και ημιορεινες κατα βαση περιοχες της Ηπειρου της Θεσσαλιας της Στερεας και της Μακεδονιας. Το σημαντικο θα ειναι η πτωση της θερμοκρασιας που θα επαφερει την δροσια της εποχης στα σπιτια μας.

Την Τριτη θα εχουμε μεχρι το μεσημερι συννεφια στην Ηπειρωτικη χωρα με βροχες που οσο βορειοτερα θα ειναι πιο πολλες και ισως και λιγες καταιγιδες στα θαλασσια τμηματα. Στην συνεχεια η ασταθεια θα περιοριστει στα ορεινα της Ηπειρωτικης χωρας (Πινδος) και ο καιρος θα βελτιωθει προς το απογευμα-βραδυ.

Στη Θεσσαλια σημερα το απογευμα και μεχρι και αυριο το μεσημερι θα υπαρχει συννεφια που θα δωσει τοπικες βροχες και λιγες μεμονωμενες καταιγιδουλες. Στη συνεχεια θα εχουν προσκαιρη βελτιωση.

Για το 3ημερο Τεταρτη-Παρασκευη εχουμε ακομα δρομο αλλα παμε μαλλον για αξιολογα φαινομενα σε μεγαλο μερος της χωρας.

Η θερμοκρασια ολες τις επομενες ημερες θα βρισκεται η μεγιστη κατω απο 28 βαθμους στα πεδινα της Θεσσαλιας ενω την Πεμπτη ακομα πιο χαμηλα.

Σχόλια