ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 3-4.6.2013

Δροσερό διάλειμμα σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες και αυτό θα συνεχιστεί τις πρώτες ημέρες της καινούριας εβδομάδας. Στη συνέχεια όμως η ζέστη θα επανέλθει αλλά δεν φαίνεται να ανεβαίνει ο υδράργυρος σε υψηλά επίπεδα.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για την Δευτερα προβλεπεται βελτιωμενος καιρος με λιγες συννεφιες στα Δυτικα Κεντρικα και Βορεια ποτ το μεσημερι και το απογευμα θα αυξηθουν και θα σημειωθουν λιγες μπορες στα ορεινα των περιοχων αυτων και κυριως στα βορεια συνορα της χωρας μας. Στην υπολοιπη χωρα ο καιρος θα παραμεινει καλος ολοκληρη την ημερα.

Οι ανεμοι θα πνεουν απο Δυτικες εως Νοτιοδυτικες διευθυνσεις 5 με 6 μποφορ και στο Ιονιο και στο Αιγαιο.

Η θερμοκρασια θα κυμανθει στα Δυτικα απο 8 εως 26 βαθμους στη Δυτικη Μακεδονια απο 4 εως 23 βαθμους στα υπολοιπα ηπειρωτικα απο 9 εως 29 βαθμους και στα νησια του Αιγαιου απο 16 εως 26 βαθμους κελσιου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Δευτερα προβλεπεται καλος καιρος με λιγες συννεφιες στα ορεινα που το μεσημερι και το απογευμα θα αυξηθουν σε ολο το διαμερισμα. Η πιθανοτητα για λιγες μπορες ειναι μικρη και μονο στα ορεινα.

Οι ανεμοι θα πνεουν απο Δυτικες διευθυνσεις 3 μποφορ και στα ορεινα και θαλασσια 4 με 5 μποφορ.

Η θερμοκρασια σε ανοδο θα κυμανθει στη Καλαμπακα απο 10 εως 26 βαθμους στα Τρικαλα την Καρδιτσα και τη Λαρισα απο 11 εως 29 βαθμους και στο Βολο απο 14 εως 28 βαθμους κελσιου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για την Τρίτη προβλέπεται καλός καιρός σε ολόκληρη την χώρα με νεφώσεις μόνο στα Βόρεια ορεινά. Το μεσημέρι όμως και το απόγευμα η αστάθεια θα ενταθεί και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θράκη καθώς και σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της Ηπείρου. Στην υπόλοιπη χωρά ο καιρός θα παραμείνει καλός ολόκληρη την ημέρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις στα Βόρεια 3με 4 μποφορ ενω μόνο στα νοτια θα ειναι καπως ενισχυμενοι στα 6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Δυτικά και Βόρεια από 7 έως 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 30 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Τρίτη προβλέπεται καλός καιρός με νεφώσεις στα ορεινά. Το μεσημέρι και το απόγευμα οι νεφώσεις θα καλυψουν ολη την περιφερεια και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στα ορεινά και ημιορεινα τμηματα ενω στο Νομο Λαρισας και Τρικαλων θα επηρεαστουν και μερικες πεδινες περιοχές. Στις Σποραδες και τα νοτια του διαμερισματος ο καιρος θα είναι πιο καλός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις 2 με 3 και το απόγευμα και 4 μποφορ ενω στα ορεινά έως 5μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 12 έως 26 βαθμούς στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα από 13 έως 28 βαθμούς στη Λάρισα από 13 έως 29 βαθμούς και στο Βόλο από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια