ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 31.5-2.6.2013.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για την Παρασκευή προβλέπεται στη Δυτική και Βόρεια χώρα λίγες νεφώσεις που στα ορεινά θα είναι αυξημένες και θα σημειώνονται κατά περιόδους μπόρες και λίγες καταιγίδες. Στην  υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός με αραιές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και στα θαλάσσια αλλά και τα ηπειρωτικά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Δυτικά και Βόρεια από 10 έως 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 30 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Παρασκευή προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Στις Σποράδες ο καιρός θα παραμείνει καλός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 στο εσωτερικό και 6 μποφόρ στα ορεινά και τις Σποράδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 14 έως 25 βαθμούς στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα από 16 έως 27 βαθμούς στη Λάρισα από 16 έως 28 βαθμούς και στο Βόλο από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για το Σάββατο προβλέπεται αρχικά καλός καιρός σε όλη τη χώρα αλλά από τα Δυτικά και νότια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα σποραδικές βροχές και λίγες καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο ,τη Δυτική Μακεδονία ,την Δυτική Στερεά την Πελοπόννησο και πιθανόν στην Ανατολική Στερεά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές και αργότερα Νοτιοδυτικές διευθύνσεις και στο Ιόνιο και στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι και στα ηπειρωτικά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Δυτικά από 10 έως 23 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 30 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Το Σάββατο προβλέπεται καλός καιρός αρχικά με τοπικές συννεφιες στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα και στην Πίνδο είναι πιθανόν να σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στην πεδιάδα και τις Σποράδες δεν αναμένεται κανένα φαινόμενο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα ορεινά εως και 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 13 έως 26 βαθμούς στα Τρίκαλα την Καρδίτσα και τη Λάρισα από 15 έως 28 βαθμούς και στο Βόλο από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για την Κυριακή προβλέπεται στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Στην υπόλοιπη χωρά θα υπάρχουν διαστήματα συννεφιάς και ηλιοφάνειας και είναι πιθανόν το πρωί στη Πελοπόννησο την Ανατολική Στερεά τις Σποράδες και το ανατολικό Αιγαίο να δεχθούν ασθενείς βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές Βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Δυτικά από 10 έως 25 βαθμούς στα Υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 29 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από  17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Κυριακή προβλέπεται συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας και το μεσημέρι - απόγευμα στα ορεινά θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανόν λίγες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις και το απόγευμα Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 14 έως 24 βαθμούς στα Τρίκαλα την Καρδίτσα και τη Λάρισα από 15 έως 26 βαθμούς και στο Βόλο από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Καλο μηνα και καλο καλοκαιρι σε ολους τους ακροατες του Agia Meteora.

Σχόλια