ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 27-28.5.2013

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για την Δευτέρα προβλέπεται καλός καιρός σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες συννεφιες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Ηπειρωτικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις στο Ιόνιο 4 μποφόρ και στο Αιγαίο αρχικά 6 με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Δυτικά από 8 έως 24βαθμους στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 30 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 14 έως 26 βαθμούς και τοπικά στην Κρήτη και 28 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Δευτέρα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με πολύ λίγες αραιές νεφώσεις το απόγευμα στα Δυτικά Ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο εσωτερικό και τα ορεινά Νοτιοδυτικοί 3 μποφόρ ενώ στις Σποράδες νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 10 έως 25βαθμους στα Τρίκαλα από 12 έως 26 βαθμούς στη Καρδίτσα από 13 έως 28 βαθμούς στη Λάρισα από 13 έως 29 βαθμούς και στο Βόλο από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για την Τρίτη προβλέπεται αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά από τη Θεσσαλονίκη έως τη Καλαμάτα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι και πιθανές καταιγίδες. Στη νησιωτική χώρα ο καιρός θα είναι καλοκαιρινός ολόκληρη την ήμερα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο αρχικά Ανατολικοί 4 μποφόρ αλλά γρήγορα θα γίνουν Νοτιοανατολικοί στα 6 με 7 και αργότερα και 8 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα πνέει ενας νοτιοανατολικός 3 με 5 μποφόρ .

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Δυτικά από 8 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 31 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Τρίτη προβλέπεται αρχικά καλός καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ορεινά κυρίως θα εκδηλωθούν λίγες μπόρες και πιθανόν αστραπόβροντα. Στις Σποράδες ο καιρός θα παραμείνει καλός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 με 3 και αργότερα και 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 12 έως 27 βαθμούς στα Τρίκαλα την Καρδίτσα και τη Λάρισα από 13 έως 30 βαθμούς και στο Βόλο από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια