ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 24-25-26.5.2013.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για την Παρασκευή προβλέπεται στην Δυτική χώρα και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που στα Δυτικά θα είναι έντονες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι πιο καλός με συννεφιες κατά διαστήματα αλλά και διαστήματα με ήλιο. Από το απόγευμα και μετά ο καιρός θα βελτιωθεί σημαντικά και στη Δυτική και Βόρεια χώρα.

Οι άνεμοι θα είναι πολύ ενισχυμένοι Δυτικοί Νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφορ και στην ξηρά αλλά και στη θάλασσα οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στο Ιόνιο και την Δυτική χώρα με τις βροχές από 11 έως 23 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 29 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Παρασκευή προβλέπεται συννεφιά με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Πίνδο και τα βόρεια ορεινά του διαμερίσματος. Μερικές μπόρες θα επηρεάσουν και περιοχές πλησίον της Πίνδου όπως την Καλαμπάκα αλλά δεν θα είναι μεγάλης διάρκειας. Από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί και σε αυτές τις περιοχές.

Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί ενισχυμένοι αρκετά στα 5 με 7 μποφόρ και στα πεδινά αλλά και στις ορεινές περιοχές οπότε χρειάζεται προσοχή ειδικά στις μεγάλες πόλεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 11 έως 25 στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα από 12 έως 27 βαθμούς στη Λάρισα από 13 έως 29 και στο Βόλο από 15 εως 29 βαθμούς Κελσίου.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για το Σάββατο προβλέπεται καλός καιρός με μικρή αστάθεια το μεσημέρι και το απόγευμα στην Ήπειρο και τα ορεινά της Δυτικής Θεσσαλίας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας με λίγες τοπικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα παραμείνει καλός ολόκληρη την ημέρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις 5 με 6μποφορ και στο Ιόνιο και στο Αιγαίο αλλά και στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Δυτικά από 10 έως 26 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 31 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 15 εως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Το Σάββατο προβλέπεται καλός καιρός ολόκληρη την ημέρα και μόνο στην Πίνδο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν οι νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες που δεν αναμένεται να επηρεάσουν πεδινές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στα ορεινά αλλά και τα πεδινά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 12 έως 27 βαθμούς στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα από 12 έως 29 βαθμούς στη Λάρισα από 12 έως 31 βαθμούς και στο Βόλο από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για την Κυριακή προβλέπεται καλός καιρός σε ολόκληρη την χώρα και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στην Ήπειρο και το Βόρειο Ιόνιο ο καιρός θα βαρύνει με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί εκ νέου και σε αυτές τις περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και στο Ιόνιο και το Αιγαίο αλλά και τα ηπειρωτικά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Δυτικά από 10 έως 26 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 32 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Κυριακή προβλέπεται καλός καιρός με αρκετή ηλιοφάνεια και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στην Πίνδο θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες που δεν αναμένεται να επηρεάσουν πεδινές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα πεδινά αλλά και τα ορεινά τμήματα.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 12 έως 28 βαθμούς στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα από 13 έως 31 βαθμούς στη Λάρισα από 15 έως 32 βαθμούς και το Βόλο από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια