ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 29-30.4.2013.

Πολύ ζεστή όπως το είχαμε πει η εβδομάδα που μόλις έφυγε και ακόμα μια σχεδόν το ίδιο ζεστή και καλοκαιρινή έρχεται. Η θερμοκρασία τις προηγούμενες ημέρες έφτασε τοπικά και πάνω από τους 30 βαθμούς σε αρκετές περιοχές. Οι μεγαλύτερες θερμοκρασίες σημειώθηκαν στη Λάρισα την Καρδίτσα τα Τρίκαλα τις Σέρρες την Σπάρτη και σε περιοχές της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για την Μεγάλη Δευτέρα προβλέπεται καλός και ζεστός καιρός σε ολόκληρη τη χώρα με αραιές νεφώσεις στο Νότιο Αιγαίο καθώς και στα ορεινά ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους 3 με 4 μποφόρ κυρίως στο Νότιο Ιόνιο και το Νότιο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία σε πολύ υψηλά επίπεδα για την εποχή θα κυμανθεί στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας από 12 έως 32 βαθμούς και στα παραθαλάσσια και νησιωτικά τμήματα από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Μεγάλη Δευτέρα προβλέπεται σχεδόν αίθριος με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά κυρίως.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το απόγευμα θα επικρατήσει μια νοτιοανατολική αύρα 2 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 12 έως 30 βαθμούς στα Τρίκαλα την Καρδίτσα και τη Λάρισα από 13 έως 31 βαθμούς και στο Βόλο από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για την Μεγάλη Τρίτη προβλέπεται καλός και πολύ ζεστός καιρός για την εποχή με αραιές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα Δυτικά από μεταβλητές διευθύνσεις και το απόγευμα Βορειοδυτικοί 3 μποφόρ και στο Αιγαίο Βόρειοι και αργότερα Βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε καλοκαιρινά επίπεδα θα κυμανθεί στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας από 12 έως 33 βαθμούς και στα νησιωτικά και παραθαλάσσια τμήματα από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Μεγάλη Τρίτη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 13 έως 30 βαθμούς στα Τρίκαλα την Καρδίτσα και τη Λάρισα απο 12 εως 31 και τοπικά και 32 βαθμούς και στο Βόλο από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια