ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 1-2.5.2013.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Για την Μεγάλη Τετάρτη προβλέπεται αίθριος καιρός σε ολόκληρη την χώρα και μόνο στο Βόρειο Ιόνιο την Ήπειρο και την Δυτική Μακεδονία θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα και μετά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις στο Ιόνιο 2 με 3 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 το πολύ μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας από 12 έως 35 βαθμούς και στα παραθαλάσσια και νησιωτικά τμήματα από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Μ.Τετάρτη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με πολύ λίγες νεφώσεις στην Πίνδο αργά το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί στην Καλαμπάκα από 14 έως 31 βαθμούς στη Λάρισα τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα από 15 έως 32 και ίσως τοπικά και 33 βαθμούς και στο Βόλο από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για την Μεγάλη Πέμπτη προβλέπεται καλός και πολύ ζεστός καιρός σε ολόκληρη την χώρα με αραιές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Ιόνιο 2 μποφόρ και στο Αιγαίο 3με 4 και αργότερα στα κεντρικά και νότια 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία για μια ακόμα μέρα σε πολύ υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας από 12 έως 34 βαθμούς και στα παραθαλάσσια και νησιωτικά τμήματα από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Μ.Πέμπτη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 15 έως 30 βαθμούς στα Τρίκαλα την Καρδίτσα και τη Λάρισα από 15 έως 31 βαθμούς και στο Βόλο από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια