ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 4-5.3.2013

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΑΚΟΓΛΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για την Δευτέρα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα εκτός από τα Δωδεκάνησα που θα υπάρχει το πρωί λίγη τοπική συννεφιά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Ιόνιο 5-6 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο αρχικά 7-8 με βαθμιαία εξασθένηση.

 Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα από -2 έως 17 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Δευτέρα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 0 έως 14 βαθμούς στα Τρίκαλα την Καρδίτσα και τη Λάρισα από -1 έως 16 βαθμούς και στο Βόλο από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για την Τρίτη προβλέπεται αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα στα δυτικά και τα βόρεια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Στα παραθαλάσσια της Θεσσαλίας και της Ανατολικης Στερεάς είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από Νότιες διευθύνσεις 4-5 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο Βόρειοι Βορειοανατολικοί 6-7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Δυτικά από 0 έως 19 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -1 έως 16 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 4 εως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Τρίτη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις που στα ανατολικά τμήματα του διαμερίσματος θα είναι πυκνές και εκεί είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς ψιχαλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 0 έως 12 βαθμούς στα Τρίκαλα την Καρδίτσα και τη Λάρισα από 0 έως 15 βαθμούς και στο Βόλο από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια