ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 11-12.3.2013

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για την Δευτέρα προβλέπεται καλός καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα κυρίως στη Δυτική και νότια χώρα. Προς το βράδυ είναι πιθανόν να σημειωθούν λίγες τοπικές μπόρες σε ορεινές κυρίως περιοχές της Πελοποννήσου και της Στερεάς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4-6 μποφόρ σε Ιόνιο αλλά και σε Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στο Ιόνιο και τα Δυτικά ηπειρωτικά από 3 έως 22 βαθμούς στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 4 έως 24 βαθμούς και στο Αιγαίο από 12 έως 22 βαθμούς ενώ στην Βόρεια Κρήτη θα φτάσει και τους 27 βαθμούς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Δευτέρα ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Στα ορεινά της Πίνδου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς ψιχαλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοδυτικοί 3 μποφόρ και στα ορεινά 5-6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 6 έως 22 βαθμούς στα Τρίκαλα την Καρδίτσα και τη Λάρισα από 5 έως 24 βαθμούς και στο Βόλο από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για την Τρίτη προβλέπεται συννεφιά στην νότια χώρα και το Αιγαίο με λίγες βροχές και με βελτίωση αργότερα.Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος αρχικά αλλά και στα Δυτικά το μεσημέρι και το απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν και τοπικές μπορες και καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα ημιορεινά και ορεινά τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικοί Νοτιοδυτικοί 6μποφορ και στο Αιγαίο και στο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Δυτικά από 4 έως 17 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 22 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Τρίτη προβλέπεται αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν οι νεφώσεις και στην Πίνδο είναι πιθανό να σημειωθούν διάσπαρτες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4-5 μποφόρ και στα πεδινά αλλά και στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 5 έως 17 βαθμούς, στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα από 4 έως 18 βαθμούς, στη Λάρισα από 4 έως 19 βαθμούς και στο Βόλο από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια