ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 1-2-3.2.2013

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΑΚΟΓΛΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για την Παρασκευή προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους που το απόγευμα στα Δυτικά  θα αυξηθούν και εκεί θα σημειωθούν ασθενείς βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά Βόρειοι 4-6 μποφόρ και στο Αιγαίο και στο Ιόνιο αλλά μετά το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα αρχίσουν να στρέφονται σε Δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπη ηπειρωτικά από 0 έως 17 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Για την Παρασκευή προβλέπεται αρχικα σχεδον αιθριος καιρος ενω απο το απογευμα και μετα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις με μικρη πιθανοτητα στα ορεινα της Πινδου για πολύ ασθενείς βροχές.

Οι ανεμοι θα ειναι ασθενείς και το απογευμα δυτικοι 2-3μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Καλαμπάκα από 0 έως 13 βαθμούς, στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα  από 0 έως 15 βαθμούς στην Λάρισα από -1 έως 14 βαθμούς και στο Βόλο από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για το Σάββατο προβλέπεται καλός καιρός με αραιές νεφώσεις που μόνο στα Δυτικά θα δίνουν ασθενείς βροχές. Αργά το βράδυ οι βροχές στο Βόρειο Ιόνιο θα ενταθούν.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι 4-6 μποφόρ και στο Ιόνιο και στο Αιγαίο με σταδιακή ενίσχυση στα 7-8 μποφόρ στο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα λόγω των νοτιάδων θα κυμανθεί στα βόρεια από -1 έως 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 19 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Για το Σάββατο προβλέπονται αραιες νεφώσεις κατά διαστήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοδυτικοι 4 μποφόρ στο εσωτερικο και  6 μποφόρ στα ορεινα και θαλασσια τμηματα.

Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί στην Καλαμπάκα από 4 έως 14 βαθμούς, στα Τρίκαλα, την Καρδίτσα και την Λάρισα από 2 έως 17 βαθμούς και στο Βόλο από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για την Κυριακη προβλέπεται αστατος καιρός στη Δυτικη και Βορεια Ελλαδα με τοπικές βροχές και μπορες το μεσημέρι και το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χωρα ο καιρός θα είναι καλός με αραιές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοδυτικοι 6-8 μποφόρ στο Ιόνιο και 5-7 στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασια θα κυμανθει στα βόρεια από 1 έως 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 7 ως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Για την Κυριακη προβλέπεται καλός καιρός με νεφώσεις κατά διαστήματα το μεσημέρι και το απόγευμα με λίγες μπορες κυριως στο νομο Λαρισας και τα ορεινά τμηματα του διαμερισματος.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοι 4-5 μποφόρ στο εσωτερικο και 6-7 στα ορεινα και τις Σποραδες.

Η θερμοκρασία θα παραμεινει υψηλη και θα κυμανθεί στην Καλαμπάκα από 5 έως 14 βαθμούς, στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα από 4 έως 17 ,στην Λάρισα από 2 έως 18 βαθμούς και στο Βόλο από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Σχόλια